Home

beoordeling

onderdeel
beginstadium
(1 punt)
in ontwikkeling
(2 punten)
afgerond
(3 punten)
goed voorbeeld
(4 punten)
score
inhoud
Leerlingen hebben weinig juiste voorbeeldprojecten gevonden bij de 4 taken. Weinig bekend van (on)mogelijkheden techniek. Haast geen juiste voorbeelden gevonden van dieren die met bepaalde techniek zijn te redden. Resultaten enquete over morele bezwaren en/of goedkeuring geven weinig informatie over wat er leeft onder de bevolking.
Leerlingen hebben voor bijna alle 4 de taken een juist voorbeeldproject gevonden en een bijbehorende techniek. (On)mogelijkheden nog niet compleet in kaart gebracht.†Weinig voorbeelden gevonden van dieren die met een bepaalde techniek zijn te redden. Resultaten enquete over morele bezwaren en/of goedkeuring geven nog geen compleet beeld.
Leerlingen hebben voor alle 4 de†taken een voorbeeldproject gevonden en een†bijbehorende techniek. (On)mogelijkheden techniek goed beschreven. Juiste voorbeelden gevonden van dieren die met een bepaalde techniek zijn te redden. Resultaten enquete over morele bezwaren en/of goedkeuring geven compleet beeld.
Leerlingen hebben voor alle 4 de†taken meerdere juiste voorbeeldprojecten gevonden en bijbehorende technieken. (On)mogelijkheden techniek†goed beschreven. Juiste voorbeelden gevonden van dieren die met een bepaalde techniek zijn te redden niet alleen van genoemde websites geplukt maar†aangevuld met eigen voorbeelden. Resultaten enquete over morele bezwaren en/of goedkeuring geven compleet beeld.
samenwerking
Er is slecht samengewerkt. Leerlingen hebben alleen hun eigen taak uitgevoerd, waardoor er geen uitwisseling heeft plaatsgevonden voor enquete en aanleggen criteria.
Er is onvoldoende samengewerkt,†† leerlingen hebben informatie onvolledig doorgegeven. Waardoor enquete en criteria onder de maat zijn.
Er is voldoende samengewerkt. Leerlingen hebben informatie juist doorgegeven waardoor enquete en criteria genoeg onderbouwing geven voor het advies.
Er is goed samengewerkt,†† leerlingen hebben informatie goed op elkaar afgestemd tot een logisch geheel. Enquete en criteria geven genoeg informatie voor een zorgvuldige onderbouwing van het advies
presentatie
Rommelige presentatie, slordig van opmaak met uitsluitend tekst. Geen aantrekkelijke ideeŽn voor reclamecampagne.
Saaie presentatie, kleurloze opmaak met weinig afbeeldingen. Weinig aantrekkelijke ideeŽn voor reclamecampagne.
Duidelijke†presentatie, tekst is afgewisseld met†voldoende afbeeldingen. IdeeŽn voor reclamecampagne zijn aantrekkelijk.
Aantrekkelijke presentatie, goed vormgegeven met veel afbeeldingen. IdeeŽn voor reclamecampagne zijn aantrekkelijk en origineel.