Home

beoordeling

onderdeel
beginstadium
(1 punt)
in ontwikkeling
(2 punten)
afgerond
(3 punten)
goed voorbeeld
(4 punten)
score
inhoud
Leerlingen hebben niet de juiste voorbeelden gevonden van walvisachtigen die het meeste stranden en bij de soorten weinig informatie over uiterlijk of levenswijzen. En geen verschillen tussen de diverse soorten.
Leerlingen hebben meer dan de helft van de meest gestrande walvisachtigen gevonden en bij de soorten redelijk wat informatie gevonden over uiterlijk of levenswijzen. Ze hebben een aantal soorten met elkaar vergeleken.
Leerlingen hebben de zes meest gestrande walvisachtigen gevonden en bij de soorten genoeg informatie gevonden over uiterlijk of levenswijzen. Ze hebben alle zes soorten met elkaar vergeleken.
Leerlingen hebben de zes meest gestrande walvisachtigen gevonden en bij de soorten†uitgebreide informatie gevonden over uiterlijk of levenswijzen. Ze hebben voor de zes soorten diverse bruikbare verschillen gevonden..
samenwerking
Er is†niet goed†samengewerkt. De zes soorten zijn niet goed verdeeld. Leerlingen hebben alleen hun eigen taak uitgevoerd,†waardoor de zes soorten niet met elkaar zijn vergeleken.
Er is onvoldoende samengewerkt.† Leerlingen hebben informatie onvolledig doorgegeven. Opmaak determinatiebladen is verschillend. De zes soorten zijn onvoldoende met elkaar vergeleken.
Er is voldoende samengewerkt. Leerlingen hebben de zes soorten goed verdeeld en de opmaak van de determinatiebladen komt redelijk overeen. Soorten zijn met elkaar vergeleken.
Er is goed samengewerkt,†† leerlingen hebben informatie goed op elkaar afgestemd tot een logisch geheel. Determinatiebladen van alle zes de soorten zien er hetzelfde uit. Soorten zijn goed met elkaar vergeleken.
presentatie
Rommelige presentatie, slordig van opmaak met uitsluitend tekst. Determinatiebladen zien er onaantrekkelijk uit.
Saaie presentatie, kleurloze opmaak met weinig afbeeldingen. Determinatiebladen zien er weinig aantrekkelijk uit.
Duidelijke†presentatie, tekst is afgewisseld met†voldoende afbeeldingen. Determinatiebladen degelijk en bruikbaar.
Aantrekkelijke presentatie, goed vormgegeven met veel afbeeldingen. Ook determinatiebladen aantrekkelijk qua opmaak.